Hanns ja Rudolf : saksanjuutalainen Auschwitzin komendanttia metsästämässä Thomas Harding

ISBN:

Published:

Hardcover

378 pages


Description

Hanns ja Rudolf : saksanjuutalainen Auschwitzin komendanttia metsästämässä  by  Thomas Harding

Hanns ja Rudolf : saksanjuutalainen Auschwitzin komendanttia metsästämässä by Thomas Harding
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 378 pages | ISBN: | 3.21 Mb

Tositarina saksanjuutalaisesta, joka otti kiinni Auschwitzin komendantin.Maanviljelijä Rudolf Hössistä tuli Auschwitzin keskitysleirin komendantti – mies, joka oli vastuussa yli miljoonan miehen, naisen ja lapsen kuolemasta. Hanns AlexanderMoreTositarina saksanjuutalaisesta, joka otti kiinni Auschwitzin komendantin.Maanviljelijä Rudolf Hössistä tuli Auschwitzin keskitysleirin komendantti – mies, joka oli vastuussa yli miljoonan miehen, naisen ja lapsen kuolemasta.

Hanns Alexander puolestaan oli varakkaan juutalaisen perheen poika, joka pakeni Berliinistä 1930-luvulla. Vuonna 1946 hän jäljitti ja otti kiinni Euroopan etsityimmän sotarikollisen.Thomas Harding kertoo vetävässä tietokirjassaan ensimmäistä kertaa koko tarinan siitä, miten Rudolf Höss löydettiin ja vangittiin. Samalla Hanns & Rudolf avaa näkymän sotienväliseen Eurooppaan, keskitysleirien kauhuihin ja lopulta sodanjälkeiseen natsiupseerien jahtiin.

Kirja on tositarina kahdesta miehestä, joiden tiet lähtivät eri suuntiin ja yhdistyivät lopulta uskomattomalla tavalla.Thomas Harding on englantilainen toimittaja, joka on kirjoittanut Financial Timesiin, Sunday Timesiin ja Guardianiin. Hanns Alexander on hänen isoenonsa. Hanns & Rudolf on ollut kansainvälinen myyntimenestys. Teoksen oikeudet on myyty lähes 20 maahan ja siitä on tekeillä elokuva. Sunday Times, Times, Telegraph, News Statesman, Observer ja Guardian valitsivat sen vuoden parhaaksi tietokirjaksi.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 25.01.2014Unload Inside Me
  2. 29.06.2011Epoch


Related Books


Comments

Comments for "Hanns ja Rudolf : saksanjuutalainen Auschwitzin komendanttia metsästämässä":


poeburton.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us