Afară din adăpost David Lodge

ISBN:

Published:

Paperback

408 pages


Description

Afară din adăpost  by  David Lodge

Afară din adăpost by David Lodge
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 408 pages | ISBN: | 5.31 Mb

Afara din adapost este, probabil, romanul lui David Lodge cu cele mai multe elemente autobiografice. Timothy Young, personajul central al cartii, este un baietel britanic obisnuit, ce traieste sub teroarea bombardamentelor germane din cel de-alMoreAfara din adapost este, probabil, romanul lui David Lodge cu cele mai multe elemente autobiogra­fice. Timothy Young, personajul central al cartii, este un baietel britanic obisnuit, ce traieste sub teroarea bombardamentelor germane din cel de-al Doilea Razboi Mondial si apoi (in ciuda faptului ca Anglia cistigase razboiul) in epoca de „austeritate”, de rationalizare a alimentelor si a celorlalte produse, o perioada ce­nusie din istoria Marii Britanii.

Confruntat cu per­spectiva unei adolescente monotone, Timothy are insa o sansa care ii va oferi o experienta de neuitat: sora lui mai mare, Kath, ajunge secretara la o uni­tate americana din Germania ocupata si isi invita fratele sa petreaca vacanta de vara alaturi de ea. Din acest moment, viata lui Timothy devine brusc extrem de captivanta.„In Afara din adapost, Lodge pune in scena, cu maiestrie, o intilnire anglo-americana mai putin obisnuita.

Crearea unei opere de fictiune atit de bine organizate si atit de umane este o reusita extra-ordinara.” The Times Literary Supplement„Afara din adapost prezinta, intr-o forma satirica, etapele semnificative ale evenimentelor care determina maturizarea lui Timothy, personajul principal.

Lodge pare sa sugereze ca, desi procesul de maturizare este uneori dureros, el se poate dovedi, in acelasi timp, si extrem de comic.” Naomi BruntonEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Afară din adăpost":


poeburton.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us