Kracht: het nieuwe leven van een optimist Marc de Hond

ISBN: 9789046804087

Published:

Paperback

285 pages


Description

Kracht: het nieuwe leven van een optimist  by  Marc de Hond

Kracht: het nieuwe leven van een optimist by Marc de Hond
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 285 pages | ISBN: 9789046804087 | 9.74 Mb

Marc is dj bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en op zijn 22e op papier een van de jongste internetmiljonairs door de verkoop van zijn bedrijf. Alles zit mee, totdat de waarde van zijn aandelen in een paar maanden tijd in rookMoreMarc is dj bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en op zijn 22e op papier een van de jongste internetmiljonairs door de verkoop van zijn bedrijf. Alles zit mee, totdat de waarde van zijn aandelen in een paar maanden tijd in rook opgaat en er een tumor in zijn ruggenmerg wordt ontdekt.

Met een riskante operatie wordt het gezwel succesvol verwijderd. De nacht daarna verzuimt de verantwoordelijke nachtzuster de voorgeschreven controlesuit te voeren. Een bloeding wordt daardoor over het hoofd gezien, met desastreuze gevolgen. Als Marc de volgende ochtend wakker wordt, is hij vanaf zijn borst verlamd.

Artsen vertellen hem dat hij nooit meer zal kunnen lopen.In het revalidatiecentrum wil men hem voorbereiden op zijn nieuwe leven in de rolstoel. Hij weigert dit te accepteren en wil koste wat kost weer lopen. Na maanden van meditatie, training en doorzettingsvermogen komen eindelijk de eerste verbeteringen. Maar is het voldoende om zijn oude leven terug te krijgen?

Kracht is het aangrijpende verslag van een dramatische gebeurtenis in het leven van een succesvolle jonge jongen. Hoe verwerk je de fysieke, mentale en sociale gevolgen van een ernstige handicap en hoe weet je dankzij een grenzeloos optimisme een nieuw leven op te bouwen? In Kracht geeft Marc de Hond een unieke kijk achter de schermen van de zorgsector en beschrijft hij wat de gevolgen zijn van een plotselinge, ernstige handicap op je relatie met familie en vrienden, en op je liefdesleven.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Kracht: het nieuwe leven van een optimist":


poeburton.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us