Peruspeliä johtaja! Peruspeliä!: Johtaminen on palveluammatti Eero Kukkola

ISBN:

Published: May 27th 2011

Paperback

204 pages


Description

Peruspeliä johtaja! Peruspeliä!: Johtaminen on palveluammatti  by  Eero Kukkola

Peruspeliä johtaja! Peruspeliä!: Johtaminen on palveluammatti by Eero Kukkola
May 27th 2011 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 204 pages | ISBN: | 7.28 Mb

Johtaja on organisaation palvelija eikä toisinpäin. Johtaja myy palvelua ja johtaminen on palveluammatti. Johtajan tehtävä on tarjota hyvää johtamispalvelua.Serve first and lead second.Tehokkailla johtajilla on taso korkealla ja oikeat periaatteet,MoreJohtaja on organisaation palvelija eikä toisinpäin. Johtaja myy palvelua ja johtaminen on palveluammatti. Johtajan tehtävä on tarjota hyvää johtamispalvelua.Serve first and lead second.Tehokkailla johtajilla on taso korkealla ja oikeat periaatteet, joista he pitävät kiinni.

Peruspeliä johtaja -teos on selkeä ja helppokäyttöinen johtamisen perusteos. Kirja antaa eväitä johtajuuden kasvuun ja oman tason nostamiseen. Kirjoittaja haluaa antaa lukijalle näkökulmaa johtajuuden inhimilliseen, vaativaan ja haastavaan matkaan, joka on seikkailu.Kauppatieteiden maisteri, majuri Eero Kukkola on koonnut tähän teokseen omia ja muiden ajatuksia ja kokemuksia johtamisesta.

Vakavaa ja tärkeää asiaa on haluttu pehmentää humoristisilla kuvilla, joista löytyy elämän ironiaa ja totuuden siemen.Kirjoittajan johtoajatuksena on ollut, että johtajan ensimmäinen ja tärkein ominaisuus on kyky opettaa ja kehittää muita johtajia. Eero Kukkola on toiminut 10 vuotta ammattisotilaana ja yli 20 vuotta liikkeenjohdon eri tehtävissä.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Peruspeliä johtaja! Peruspeliä!: Johtaminen on palveluammatti":


poeburton.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us